Informace o zpracování osobních údajů

1. Společnost PRAŽÁK s.r.o. se sídlem Školní 77, 696 05 MILOTICE U KYJOVA, IČ 26963531, zapsaná u Městského soudu v Brně, oddíl C, vložka 48542, jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovávají v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • adresu,
  • telefon,
  • emailovou adresu,
  • text zprávy nebo poptávky služeb

2. Jméno, příjmení, adresu, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností PRAŽÁK s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a PRAŽÁK s.r.o. , nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro ně může zpracovávat i tento zpracovatel:

  • INT, s.r.o., IČ 25579711, se sídlem Tuřanka 1222/115 | 627 00 Brno-Slatina, zapsaná u Městského soudu v Brně, oddíl C, vložka 35321,
  • případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Společní správci nevyužívají.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.
×